Ik heb een Celsias

klimaatsysteem

Je hebt een Klimaatsysteem van Celsias in je woning. Op deze pagina vind je meer informatie over wat dit betekent en wat je van ons mag verwachten.

Wat je moet weten

over jouw Klimaatsysteem

Je hebt de beschikking over een individuele klimaatinstallatie in jouw woning. Deze installatie zorgt ervoor dat je beschikt over duurzame warmte, verkoeling en warm tapwater. Het soort installatie kan variëren. Hierover vind je meer informatie in je meterkast of techniekruimte. Heb je deze informatie niet meer beschikbaar? Bel of mail ons gerust en we zorgen dat je deze informatie alsnog van ons krijgt. Meer informatie over de soorten warmtepompsystemen die bestaan vind je hier.

Vast bedrag

Voor het gebruik van jouw klimaatinstallatie betaal je Celsias een vast bedrag per maand. Hiervoor krijg je een goed werkend systeem dat een bepaalde hoeveelheid energie opwekt. Meestal is dit genoeg om jou in je basisbehoefte te voorzien. Wij zorgen ervoor dat het systeem ook goed werkt. Mocht je last hebben van een storing, dan kun je ons altijd bellen. Wij zorgen ervoor dat het euvel wordt opgelost en dat kost jou verder niets.

Elektriciteitsrekening

Om jouw klimaatsysteem te laten draaien houd je dus wel gewoon een elektriciteitsrekening. In sommige gevallen is je woning ook nog voorzien van zonnepanelen. In dat geval zit de leaseprijs voor de zonnepanelen bij het maandelijks bedrag inbegrepen en krijg je een bepaalde hoeveelheid stroom. Maar je houdt in alle gevallen een elektriciteitsrekening en de hoogte hiervan is afhankelijk van de hoeveelheid warmte, verkoeling of warm tapwater jij nodig hebt.

Monitoring & Service

Bij Celsias houden we alle door ons geleverde klimaatsystemen goed in de gaten. Vanuit ons kantoor kunnen we zien hoe de systemen presteren. Dit stelt ons steeds beter in staat om predictive maintenance uit te voeren waarmee we het aantal storingen tot een minimum beperken. Mocht er onverhoopt toch iets met je systeem aan de hand zijn, dan kun je ons altijd bellen. En dan bedoelen we ook altijd, 24/7. Wij lossen de situatie voor je op, free of charge.

Mijn-omgeving

We werken op dit moment hard aan het bouwen van een Mijn-omgeving. Hier kun je straks inloggen op jouw persoonlijke account waarin je meer informatie vindt over jouw systeem, onze dienstverlening en je facturen in kunt zien. Ook kun je hier zelf je klantinformatie en voorschot aanpassen. Wanneer deze online omgeving klaar is krijg je als klant bericht van ons.