Uw duurzame partner

in gasloos bouwen en wonen

Celsias realiseert betaalbare en duurzame warmte. We zorgen dat bewoners op een comfortabele manier gasloos kunnen wonen en dat vastgoedeigenaren hier geen gedoe of onvoorziene kosten aan overhouden. Volledige ontzorging: van begin tot eind. Wij werken voor woningcorporaties, ontwikkelcombinaties en gemeenten.

Celsias voor Woningcorporaties:

een vertrouwde combinatie

Wij helpen woningcorporaties bij het verduurzamen van de warmtevoorziening in nieuwbouwplannen. Wij snappen het spanningsveld tussen kwaliteit en betaalbaarheid als geen ander. Bovendien kennen wij uw huurders goed. We weten wat er bij hen speelt en welke uitdagingen er liggen bij het informeren over gasloos wonen. De oprichtende partijen achter Celsias hebben decennialange kennis & ervaring in het werken met woningcorporaties en hun huurders. Hierop bouwen wij voort. Wij werken op dit moment voor meerdere corporaties en hebben projecten in de realisatie- en exploitatiefase.

Celsias voor Ontwikkelaars:

de beste oplossing voor nieuwbouw

De bouwopgave in Nederland is gigantisch. En het is aan u om de benodigde plannen zo snel mogelijk te realiseren. Ga er maar aan staan. Het gasloos bouwen vormt daarbij een extra uitdaging, op financieel en uitvoerend vlak. Celsias neemt deze uitdaging graag uit handen. Wij kijken samen met u naar de beste energie-oplossing voor een project. Wij financieren, realiseren en exploiteren. Precies zoals u dat graag ziet. Wij werken samen met verschillende ontwikkelende aannemers en vastgoedontwikkelaars.

Celsias voor Gemeenten:

partner voor gebouw & gebied

Gemeenten spelen een sleutelrol in de warmtetransitie. Of het nou gaat om de ontwikkeling van bepaalde leefgebieden of het bouwen van een gebouw met publieke functie. Dan is het handig om een duurzame partner aan uw zijde te hebben. Eentje die kan adviseren over de mogelijke systeemkeuzes maar die ook kan meedenken in financieringsvraagstukken. Celsias staat gemeenten dan ook graag terzijde met raad en daad.

 

 

Verduurzamen? Neem contact op!