Climate as a Service

voor installaties of energielevering

Wanneer u een nieuwbouwproject met Celsias aangaat, dan betekent dit dat u een partner heeft die u gedurende het hele project terzijde staat. Vanaf het prille begin (nog voor er een bouwteam is) zetten wij  samen met u de bandbreedte van een project neer. Vervolgens kunnen wij elke systeemoplossing bieden die tot de technische mogelijkheden behoort. In het proces garanderen wij dat er aan alle voorwaarden voldaan wordt om het project tot een goed einde te brengen. Of het nou om de levering van een klimaatinstallatie gaat of om de levering van duurzame warmte & koeling.

Een oplossing

voor elke uitdaging

De gasloze uitdaging manifesteert zich op diverse niveaus. Bouwt u eengezinswoningen die voorzien moeten worden van een duurzaam klimaatsysteem? Gaat u een appartementengebouw ontwikkelen en wilt u een groot collectief warmte-/koudesysteem? Of zoekt u juist een warmte/koude-oplossing op gebiedsniveau? Celsias beschikt over de expertise en slagkracht om op al deze niveaus te kunnen schakelen en leveren. Wij leveren alle soorten duurzame energiesystemen. Lease/koop en energie-exploitatie zijn daarbij de twee smaken die wij bieden.

Onze projecten

Diverse woningcorporaties en ontwikkelaars weten inmiddels welke voordelen Climate as a Service van Celsias biedt. We zijn trots op de door ons gerealiseerde exploitaties.

Bekijk onze projecten