Terug

Namen die er toe doen

voor een toekomstbestendige en eerlijke wereld

Erkenning, voor de wijze waarop we werken en waarvoor we het doen. Daar zijn we bijzonder trots op, de naamsvermelding in het Financieel Dagblad vanuit onze samenwerking met DuurzaamInvesteren. Onze missie is om voor woningcorporaties, ontwikkelende aannemers en vastgoedontwikkelaars een betrouwbare partner te zijn, in het verduurzamen van hun woningaanbod. Waarin wij ondersteunen in de verschillende fases. Van financiering en ontwikkeling, van ontwerp en realisatie, bij beheer en onderhoud en bij de energie-exploitatie. Maar het grootste belang, het bijdragen aan de CO2-reductie, de gestelde doelen van de energietransitie.

 

Er is een nieuwe manier van ondernemen, een waarmee je door middel van samenwerken en innovatie een positieve bijdrage levert aan een toekomstbestendige en eerlijke wereld.

De groep van nieuwe ondernemers wordt steeds groter. Zij willen en kunnen steeds duurzamer ondernemen. Dit zijn de specialisten op het gebied van duurzame energie, klimaatneutraal bouwen, biologische landbouw en voedselinnovaties.

Net als deze bedrijven bijdragen aan een duurzame toekomst? Kijk op duurzaaminvesteren.nl.

 

Wij ontzorgen de woningcorporaties, ontwikkelende aannemers de vastgoedontwikkelaars en de bewoners in het financieringsvraagstuk. Ons motto daarbij is: “we own it, you use it”.

De investeringen in duurzame energieprojecten kunnen rekenen op gesteld vertrouwen en stevige belangstelling. Dat komt voort uit het gematigde risicoprofiel voor investeerders. Over meerdere jaren is te rekenen op een en een voorspelbaar rendement.

 

 

Energy Service Company (ESCO) - Climate as a Service