Een ongekende uitdaging

vraagt om een buitengewone partner

De tijden veranderen. Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe oplossingen. Oplossingen die gebaseerd zijn op jarenlange kennis en ervaring van energie- en warmtetechniek. Dat is wat Celsias in een notendop is. Aan de basis van ons bestaan ligt een geschiedenis van 50 jaar aan installatiekennis en het besef dat de energietransitie om een unieke, nieuwe aanpak vraagt. Met Celsias bouwen we voort op die kennis, met nieuwe expertise en kunde.

 

  • Wij hebben hét antwoord voor partijen die hulp nodig hebben bij het oplossen van warmte en koude vraagstukken in de gasloze nieuwbouw en projecten voor bestaande bouw.

 

 

Ons DNA: zorg voor kwaliteit, professionaliteit en continuïteit.

Onze oplossing:

Climate as a Service

Met ons Climate as a Service concept (CaaS) hebben wij de ideale oplossing voor woningcorporaties, ontwikkelende aannemers en vastgoedontwikkelaars. Nog voor er een bouwkundig team aangesteld is zitten wij al met u om tafel. Wij ontwikkelen samen met u een klimaatconcept dat gebaseerd is op uw wensen en portemonnee. Wij financieren het project en nemen u vervolgens alle werk uit handen. Ook de non core business.

 

  • Zo kunt u blijven doen waar u goed in bent en maakt u toch concrete, betaalbare verduurzamingsslagen.

 

 

Maatwerk, vakwerk

op kleine en grote schaal

De gasloze uitdaging manifesteert zich op diverse niveaus. Bouwt of renoveert u eengezinswoningen die voorzien moeten worden van een duurzaam klimaatsysteem? Gaat u een appartementengebouw ontwikkelen en wilt u een groot collectief warmte-/koudesysteem? Of zoekt u juist een warmte/koude-oplossing op gebiedsniveau? Celsias beschikt over de expertise en slagkracht om op al deze niveaus te kunnen schakelen en leveren.

 

  • Wij leveren alle soorten duurzame energiesystemen voor nieuwbouw en renovatie. Huur/koop en energie-exploitatie zijn daarbij de twee smaken die wij bieden.

 

Lean and mean

met een grote slagkracht

De roep vanuit de vastgoedwereld om een partner die de milieueisen uit handen neemt, is al een tijd aanwezig en werd in 2020 luider. Celsias heeft daar gehoor aan gegeven. Een ambitieuze, flexibele partij, met een flink slagkracht. Ons huidige projectportfolio laat duidelijk zien welke duurzame waarde wij voor u kunnen toevoegen. Werken met Celsias is laagdrempelig, maar altijd transparant, eerlijk en gefocust. Wij regelen de financiering maar zorgen er ook voor dat storingen bij uw bewoners worden opgelost. Dat is totaalontzorging, van A tot Z.

 

 

Vraag ons om advies!