Terug

Versterking van ons team

Erik de Bruijne

Warm welkom voor onze nieuwe collega Erik de Bruijne die sinds mei als Accountmanager & Ontwikkelaar Energieconcepten onderdeel is van Celsias.

 

Marcel: “Celsias is een jong en ambitieus bedrijf waar werkplezier en professionaliteit belangrijk zijn gemaakt. In ons team gaat het vooral om zeggen hoe het is, respect hebben waar iedereen voor staat en een uitdaging van één van ons, is er één van ons allemaal. Soms gooien we ook de koppen tegen elkaar om onze werkrelatie te versterken. Zo gaan we ook met onze klanten om. Wij zijn trots op onze kernwaarden en hebben in Erik ook weer een collega gevonden die een cultuurdrager van Celsias wil zijn.”

 

Gezien het belang en de urgentie van de energietransitie ligt zijn focus op nieuwe samenwerkingen om het verduurzamen van vastgoed te versnellen. Erik versterkt Celsias hiermee als  duurzame partner voor het ontwikkelen van passende energieconcepten.

 

Erik heeft een achtergrond in sales- en accountmanagement, verduurzamen van vastgoed en ervaring met het ontwikkelen van energieconcepten. Dat sluit aan op zijn enthousiasme voor duurzaam netwerken, de innovatie en het ondernemerschap van Celsias om samen de uitdaging het hoofd te bieden aan de energietransitie. We zijn verheugd met deze uitbreiding van ons team!

 

Mochten wij u kunnen ondersteunen in advies, ontwerp, installatie uitvoering financiering en lange termijn onderhoud mogelijkheden kunt u ons bereiken via nummer 088 – 6068500 of Erik op 06 – 52432679 .”