Terug

Versterking van ons team

Gerbrand Dikken

Warm welkom voor onze nieuwe collega Gerbrand Dikken die per half augustus gestart is als Projectmanager & Ontwikkelaar Energieconcepten bij Celsias.

 

Marcel: “De missie van Celsias is om een substantiële bijdrage te leveren in de versnelling van de energietransitie, dit door de reductie van CO2-uitstoot en het uitfaseren van aardgas. Dat doen we door onze opdrachtgevers intensief te ondersteunen bij het verduurzamen van hun vastgoed. We kennen het belang van deze uitdaging en urgentie. Daarom zijn we blij met Gerbrand erbij, in de aansturing van onze projectenportefeuille en de realisatie van onze doelstellingen.

 

Omdat onze portefeuille zich sterkt ontwikkelt, de realisatie en exploitatie gestaag groeit en verder gaat groeien, hebben wij ons team uitgebreid. Gerbrand heeft een brede achtergrond in projectmanagement, technisch management en advisering rondom woningvoorraad en technische installaties.

 

Onze projectmanagers spelen een belangrijke rol in de verschillende procesfases. Van het voortraject tot en met de exploitatie van de duurzame klimaatinstallaties en duurzame energielevering. Met Gerbrand in ons team hebben we een evenwichtige en krachtige uitbreiding in ons team.

 

Wilt u meer weten of verduurzamen van vastgoed en onze energieconcepten, neem gerust contact op! We informeren u graag over de mogelijkheden.