Terug

Celsias schaalt op!

persbericht

Door de groeiende vraag van onze huidige en nieuwe klanten om ze te helpen duurzaamheidsambities in te vullen, komt onze organisatieontwikkeling in een stroomversnelling.

 

We zijn uit ons jasje gegroeid en hebben ook de behoefte om een meer professionele uitstraling te hebben die past bij wat we willen zijn. Met de nieuwe locatie kunnen wij de organisatie huisvesten die gelijke tred houdt met onze groeistrategie.”, aldus Marcel Barnhoorn – Algemeen Directeur Celsias.

 

Celsias is gevestigd in Amsterdam Noord en het bedrijf is een positieve versneller in de energietransitie. Een klimaatpartner voor woningcorporaties, vastgoedontwikkelaars en ontwikkelende bouwers. In 2018 startten zij met de realisatie van het eerste warmte project voor 339 gasloze woningen in Amsterdam.

 

Daarnaast is er hard gewerkt aan het vormgeven van de organisatie en de identiteit, het bouwen van een kernteam en het doorontwikkelen van de energieconcepten. De afgelopen jaren realiseerden zij de duurzame klimaatinstallaties en de levering van energie voor bewoners van vele huur- en koopwoningen.

 

Marcel: “Wij vinden dat  het verduurzamen van vastgoed voor onze klanten haalbaar moet zijn.” Onze werkwijze is door in een vroeg stadium met een onafhankelijk advies het juiste energieconcept te bieden. Onze opdrachtgevers kunnen zich hierdoor op hun kerntaken blijven richten.”

 

De ambities van de overheid naar 2030 voor verduurzaming van vastgoed zijn hoog en urgent. Celsias helpt het groeiend aantal opdrachtgevers in het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen. Met de nieuwe locatie is Celsias daarop voorbereid.