Terug

Welkom studenten

voor het komende stageseizoen!

Met de vooruitblik op het aankomende stageseizoen per september spraken vorige week Antonio Montanus en Martha Douwma met Thijs Otter van Stichting Erkenning Leerbedrijven Hoger Onderwijs (ELBHO). Het gesprek was hét moment voor de formele erkenning als stageleerbedrijf met daarbij een onderzoek naar interessante matches voor zowel de hbo-studenten als Celsias zelf.

 

We kijken er naar uit om hbo-studenten uit de verschillende opleidingen Civiele- of Elektrotechniek, of Engineering  te verwelkomen voor een meewerk- of een afstudeer stage. Ook studenten uit de opleidingen Business IT & Management, Management en Bedrijfskunde kunnen hun stageplaats bij Celsias overwegen.

 

Studenten kunnen meewerken aan een opdracht binnen de procesfasen ontwikkeling, realisatie of exploitatie.

We lichten de fase Exploitatie uit om jou als student een goed beeld van Celsias te geven. Procesoptimalisatie van bijvoorbeeld Monitoring van de levering van energie is via dashboard(s) is van groot belang. Hiermee schatten en bewaken we het leveringsproces. Dit raakt verschillende opleidingen:

  • Business IT (adviestaak)
  • Technische Informatica (bouw)
  • Software Engineer (Apps en Desktop Applicaties)
  • UX Designer (optimaliseren gebruikerservaringen)

Waarom Celsias

als Stage- en Afstudeerbedrijf?

Wat definieert ons dan als werkgever? Het meest kenmerkend zijn ondernemerschap, innovatie in processen en systemen, kwaliteit, authenciteit, duurzame ontwikkelingen en relaties.

 

De werkzaamheden bieden de student ruimte om binnen een veelzijdige stage een afgeronde opdracht uit te voeren, maar ook zouden we een vervolgopdracht kunnen afspreken om bijvoorbeeld de implementatie vanuit de eerdere opdracht mede te begeleiden.

 

De hbo-student Associate Degree of Bachelor die zich herkent in, en affiniteit heeft met de (urgentie van de) energietransitie en het verduurzamen van vastgoed is van harte welkom. Kijk je uit naar samenwerken in ons enthousiaste en ambitieuze team, onder verantwoordelijkheid van onze stagebegeleider? Dan bieden wij je de kans om je kennis in de praktijk te brengen. De komende tijd gaan wij ons richten op een mooie opdrachtbeschrijving!