Terug

Versterking van ons team

Wanda Hartog

Warm welkom voor onze nieuwe collega Wanda Hartog die sinds half juli als (financieel) administratief medewerker onderdeel is van Celsias Klantenservice.

 

Marcel Barnhoorn: “Celsias is een ambitieus en snelgroeiend bedrijf waar we samenwerken en kennis delen van belang vinden. In ons team gaat betrokkenheid, inzet en ook plezier hebben, gelijk met elkaar op. Dat versterkt onze band. Wij zijn trots op ons team en waar we voor staan. In Wanda hebben we een collega gevonden die bij Celsias past.”

 

Omdat onze portefeuille in ontwikkeling, realisatie en exploitatie snel groeit en verder gaat groeien, hebben wij ons team uitgebreid.

 

Wanda heeft een brede achtergrond in office management, langdurige ervaring met verschillende aspecten van (financiële) administratie en klantbeheer. Samen met haar enthousiasme om nieuwe kennis op te doen en werkprocessen te verbeteren, zal dat een goede bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze organisatie. We zijn blij met de uitbreiding van ons team!

 

Ons team Klantenservice zorgt voor de administratie en correspondentie. En beantwoordt de vragen van bewoners per mail en telefoon. Neem met vragen gerust contact op! We helpen je graag.