Terug

Meewerken?

Een afstudeerstage?

Klimaatdoelen van 2030, gasloos wonen en CO2-reductie, heeft dat je interesse? Zin in meewerken? Dan hebben wij een stage voor jou, bij ons in Amsterdam!

 

Als hbo-student ben je onderdeel van ons team en krijg je de ondersteuning om de praktijkervaring op te doen bij een ambitieuze werkgever in de uitdagende energietransitie. Niet alleen belangrijk, maar ook urgent!

 

Een opstap naar jouw toekomst

Als stagiair en teamlid werk je mee aan de uitvoering van verschillende werkzaamheden. Onder andere verder uitwerken van concepten/projecten, begeleiding in de realisatie, beheer & onderhoud, monitoren, etc.. Je leert van ons, maar wij staan ook open voor jouw inbreng!

 

Jouw vaardigheden

en wat je van ons leert

Tijdens de stage werk je zelfstandig en heb je ondersteuning van onze stagebegeleider. Natuurlijk kan je ook met je vragen bij de collega’s uit het team terecht. Voel je vrij om je input in te brengen en actief deel te nemen aan ons teamoverleg.

 

Tijdens je stage leer je meer over:

  • het verduurzamen van vastgoed binnen de energietransitie. Over het leveren van duurzame klimaatsystemen en energie. Warmte en koeling, collectief en individueel, voor gestapeld en grondgebonden bouw.
  • de techniek(en) die gebruikt wordt bij gasloze woningen.
  • de projectmethodiek en -uitvoering in de verschillende fases (Financiering & Ontwikkeling, Ontwerp & Realisatie, Beheer & Onderhoud en Exploitatie & Monitoring)
  • de samenwerking met opdrachtgever en partners in de keten.

 

Bel gerust voor meer informatie of een kennismaking!