Terug

Een nieuw jaar

dezelfde betrokkenheid

“Wij wensen u vanuit Celsias een gelukkig en gezond 2023 toe.”

 

 Vertrouwen als basis voor onze samenwerking

2022 is afgerond en in 2023 bouwen wij verder op het in ons gestelde vertrouwen. Met u, samen!

 

De groei in onze organisatie, onze project portefeuille en de samenwerking met onze partners hebben ons fundament vergroot en verstevigd voor de komende jaren. Zo gaan wij door in 2023.

 

Energiemarkt in beweging

Wij zien dat ontwikkelingen zich aanhoudend en in hoge frequentie afwisselen. Op macro economisch en politiek vlak èn in ons vakgebied van de warmte en energietechniek. Deze onzekerheden en de onvoorspelbaarheid vragen om alertheid en waakzaamheid die wij met onze expertise en partners nauwgezet volgen en vertalen naar de praktijk.

 

De verduurzaming van het vastgoed van onze opdrachtgevers blijft een integrale en uitdagende opgave waarmee de jaarlijkse groei in de levering van duurzame energie gerealiseerd wordt. Wij zijn voor woningcorporaties, ontwikkelende aannemers, vastgoedontwikkelaars en eigenaren de partner om deze verduurzaming om te zetten in juiste oplossingen voor de bewoners.

 

Versterken van relaties en nieuwe contacten

Gedurende het nieuwe jaar zullen zes van onze projecten vanuit de realisatiefase overgaan naar de exploitatiefase. Hiermee sluiten wij meer dan 400 huishoudens aan op de levering van duurzame energie. Nieuwe projecten voor de realisatie van energieoplossingen zijn in verschillende stadia van uitvoering met diverse opdrachtgevers waardoor de continuïteit gewaarborgd blijft.

 

Wij kijken er naar uit nieuwe bewoners en opdrachtgevers te verwelkomen en onze bestaande relaties verder te versterken.