Terug

Versterking van ons team

Dennis Hardeman

Warm welkom voor onze nieuwe collega Dennis Hardeman die per juli start als onze Financeel Manager bij Celsias.

 

Marcel: “Celsias is een jong bedrijf en snelgroeiende speler in de energiemarkt. Celsias ontwikkelt en realiseert en exploiteert duurzame klimaatinstallaties, waarmee aan haar klanten warmte en koude wordt geleverd. Celsias investeert tevens risicodragend in de duurzame klimaatinstallaties en blijft hiervan eigenaar. Celsias is tot 30 jaar verantwoordelijk voor de exploitatie van de energie, het beheer en de prestaties van de klimaatinstallaties. Daarom zijn we verheugd met de komst van Dennis en zijn enthousiasme, zodat we verder bouwen aan onze organisatie en de bestuurbaarheid daarvan.

 

Onze organisatie ontwikkelt zich sterk. In  de ontwikkeling,  realisatie en exploitatie van projecten voltrekt zich een gestage groei. Dennis heeft een brede achtergrond en degelijke ervaring Finance die daarbij aansluit.

 

Onze financiële afdeling draagt zorg voor zowel financieel beleid en strategie, projectcontrolling en validering exploitatiebegrotingen. En ook de brede financiële en fiscale bedrijfsvoering voor onze organisatie als de financiële administratie voor onze bewoners. Kortom, alle aspecten voor een solide financiële groei!

 

Wij wensen Dennis veel plezier in zijn nieuwe uitdaging!