Klimaatcomfort duurzaam en betrouwbaar

Duurzame warmte en verkoeling. Rechtstreeks van de bron uw woning in. Voor warme voeten in de winter, koeling in de zomer en altijd een lekkere warme douche. Celsias zorgt ervoor dat u comfortabel kunt leven terwijl we samen werken aan een duurzame toekomst.

  • Duurzame warmte & koeling
  • Huur/koop van installaties
  • Levering van duurzame energie
  • 24/7 bereikbaar bij problemen
Wat we doen

De belofte van Celsias:

├ęcht duurzaam, altijd paraat

Celsias realiseert duurzame energie-oplossingen voor nieuwbouw. Wij leveren u de warmte & verkoeling die je nodig hebt. Deze halen we uit de grond of uit de lucht. Rechtstreeks van de bron, direct beschikbaar voor u.

 

Het kan zijn dat u een eigen klimaatsysteem van ons leaset. Daarnaast kunnen wij ook uw vaste leverancier van warmte & koeling zijn. Welke van de twee smaakjes het ook betreft: u kunt altijd op ons rekenen.

  • Celsias Klimaatsystemen

    Als u een klimaatinstallatie van Celsias leaset, dan betaalt u een maandelijks bedrag voor de installatie, het onderhoud en beheer. Het systeem levert een vaste hoeveelheid energie per jaar. Wij zorgen ervoor dat de installatie doet wat hij moet doen.

  • Celsias Energielevering

    Bent u klant en woont u in een appartement? Dan is de kans groot dat u aangesloten bent op een collectief systeem. Celsias is dan uw leverancier van warmte en koeling. Voor het gebruik van de warmte betaalt u ons per Gj, via een voorschot. Eens per jaar maken we de balans op van uw totale verbruik.

Klimaatsystemen
Energielevering