Klimaatcomfort duurzaam en betrouwbaar

Duurzame warmte en verkoeling. Rechtstreeks van de bron jouw woning in. Voor warme voeten in de winter, koeling in de zomer en altijd een lekkere warme douche. Celsias zorgt ervoor dat je comfortabel kunt leven terwijl we samen werken aan een duurzame toekomst.

  • Duurzame warmte & koeling
  • Huur/koop van installaties
  • Levering van duurzame energie
  • 24/7 bereikbaar bij problemen
Wat we doen

De belofte van Celsias:

├ęcht duurzaam, altijd paraat

Celsias realiseert duurzame energie-oplossingen voor nieuwbouw. Wij leveren jou de warmte & verkoeling die je nodig hebt. Deze halen we uit de grond of uit de lucht. Rechtstreeks van de bron, direct beschikbaar voor jou.

 

Het kan zijn dat je een eigen klimaatsysteem van ons leaset. Daarnaast kunnen wij ook je vaste leverancier van warmte & koeling zijn. Welke van de twee smaakjes het ook betreft: je kunt altijd op ons rekenen.

  • Celsias Klimaatsystemen

    Als je een klimaatinstallatie van Celsias leaset, dan betaal je een maandelijks bedrag voor de installatie, het onderhoud en beheer. Het systeem levert een vaste hoeveelheid energie per jaar. Wij zorgen ervoor dat de installatie doet wat hij moet doen.

  • Celsias Energielevering

    Ben je klant en woon je in een appartement? Dan is de kans groot dat je aangesloten bent op een collectief systeem. Celsias is dan je leverancier van warmte en koeling. Voor het gebruik van de warmte betaal je ons per Gj, via een voorschot. Eens per jaar maken we de balans op van je totale verbruik.

Klimaatsystemen
Energielevering