Ik gebruik een Celsias

Duurzame Installatie

U heeft een Duurzame Installatie van Celsias in uw woning. Op deze pagina leest u wat dit betekent en wat u van ons mag verwachten.

Wat u moet weten

over uw Duurzame Installatie

Uw installatie zorgt ervoor dat u beschikt over duurzame warmte, koeling en warm tapwater. Wij hebben voor u documentatie en informatie over uw installatie beschikbaar gesteld in het klantportaal.

 

Contract

Voor het gebruik van uw Duurzame Installatie is een contract afgesloten. Hiervoor krijgt u een goed werkend systeem wat energie opwekt. Wij zorgen ervoor dat het systeem goed werkt. Maar mocht u vragen hebben over de installatie, dan kunt u ons altijd bellen.

Vast bedrag

Voor het gebruik van uw Duurzame Installatie rekenen we een vast bedrag per maand.

Elektriciteitsrekening

Voor de levering van elektriciteit in uw woning sluit u zelf een overeenkomst af met een energieleverancier. Sommige woningen zijn ook nog voorzien van zonnepanelen. In dat geval zit de huurprijs voor de zonnepanelen bij het maandelijks bedrag inbegrepen en krijg u een bepaalde hoeveelheid stroom per jaar. (NB Wij melden de zonnepanelen aan bij de netbeheerder!)

Monitoring & Service

Bij Celsias houden we alle door ons geleverde Duurzame Installaties goed in de gaten. Vanuit ons kantoor kunnen we zien hoe de systemen functioneren. Mocht er onverhoopt toch iets met uw systeem aan de hand zijn, dan kunnen we dat online zien.

Mijn Celsias

In dit klantportaal kunt u inloggen op uw persoonlijke account waarin u meer informatie kunt vinden over uw systeem, onze dienstverlening en uw facturen in kunt zien.