Ik heb een Celsias

Duurzame Installatie

Je hebt een Duurzame Installatie van Celsias in je woning. Op deze pagina vind je meer informatie over wat dit betekent en wat je van ons mag verwachten.

Wat je moet weten

over jouw Duurzame Installatie

Je hebt de beschikking over een individuele Duurzame Installatie in jouw woning. Deze installatie zorgt ervoor dat je beschikt over duurzame warmte, verkoeling en warm tapwater. Wij hebben voor jou documentatie en informatie beschikbaar. Raadpleeg deze via het klantportaal.

Vast bedrag

Voor het gebruik van jouw Duurzame Installatie betaal je Celsias een vast bedrag per maand. Hiervoor krijg je een goed werkend systeem dat een bepaalde hoeveelheid energie opwekt. Meestal is dit genoeg om jou in je basisbehoefte te voorzien. Wij zorgen ervoor dat het systeem ook goed werkt. Mocht je last hebben van een storing, dan kun je ons altijd bellen. Wij zorgen ervoor dat het euvel wordt opgelost.

Elektriciteitsrekening

Om jouw Duurzame Installatie te laten draaien houd je dus wel gewoon een elektriciteitsrekening. In sommige gevallen is je woning ook nog voorzien van zonnepanelen. In dat geval zit de leaseprijs voor de zonnepanelen bij het maandelijks bedrag inbegrepen en krijg je een bepaalde hoeveelheid stroom. Maar je houdt in alle gevallen een elektriciteitsrekening en de hoogte hiervan is afhankelijk van de hoeveelheid warmte, verkoeling of warm tapwater jij nodig hebt.

Monitoring & Service

Bij Celsias houden we alle door ons geleverde Duurzame Installaties goed in de gaten. Vanuit ons kantoor kunnen we zien hoe de systemen presteren. Dit stelt ons steeds beter in staat om het aantal storingen tot een minimum beperken. Mocht er onverhoopt toch iets met je systeem aan de hand zijn, dan kun je ons altijd bellen. En dan bedoelen we ook altijd, 24/7. Wij lossen het voor je op.

Mijn Celsias

Voor directe en actuele inzage in jouw gegevens heb je een Mijn-omgeving. In dit klantportaal kun je inloggen op jouw persoonlijke account waarin je meer informatie vindt over jouw systeem, onze dienstverlening en je facturen in kunt zien. Op termijn kun je hier zelf je klantinformatie en voorschot aanpassen.