Ik heb een Celsias

Duurzame Installatie

U heeft een Duurzame Installatie van Celsias in uw woning. Op deze pagina vindt u meer informatie over wat dit betekent en wat u van ons mag verwachten.

Wat u moet weten

over uw Duurzame Installatie

U heeft de beschikking over een individuele Duurzame Installatie in uw woning. Deze installatie zorgt ervoor dat u beschikt over duurzame warmte, verkoeling en warm tapwater. Wij hebben voor u documentatie en informatie beschikbaar. Raadpleeg deze via het klantportaal.

Vast bedrag

Voor het gebruik van uw Duurzame Installatie betaalt u Celsias een vast bedrag per maand. Hiervoor krijgt u een goed werkend systeem dat een bepaalde hoeveelheid energie opwekt. Meestal is dit genoeg om u in uw basisbehoefte te voorzien. Wij zorgen ervoor dat het systeem ook goed werkt. Mocht u last hebben van een storing, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zorgen ervoor dat het euvel wordt opgelost.

Elektriciteitsrekening

Om uw Duurzame Installatie te laten draaien houdt u dus wel gewoon een elektriciteitsrekening. In sommige gevallen is uw woning ook nog voorzien van zonnepanelen. In dat geval zit de leaseprijs voor de zonnepanelen bij het maandelijks bedrag inbegrepen en krijg je een bepaalde hoeveelheid stroom. Maar u houdt in alle gevallen een elektriciteitsrekening en de hoogte hiervan is afhankelijk van de hoeveelheid warmte, verkoeling of warm tapwater u nodig hebt.

Monitoring & Service

Bij Celsias houden we alle door ons geleverde Duurzame Installaties goed in de gaten. Vanuit ons kantoor kunnen we zien hoe de systemen presteren. Dit stelt ons steeds beter in staat om het aantal storingen tot een minimum beperken. Mocht er onverhoopt toch iets met uw systeem aan de hand zijn, dan kunt u ons altijd bellen. En dan bedoelen we ook altijd, 24/7. Wij lossen het voor je op.

Mijn Celsias

Voor directe en actuele inzage in uw gegevens heeft u een Mijn-omgeving. In dit klantportaal kunt u inloggen op uw persoonlijke account waarin u meer informatie vindt over uw systeem, onze dienstverlening en uw facturen in kunt zien. Op termijn kunt u hier zelf je klantinformatie en voorschot aanpassen.