Ik gebruik een Celsias

Duurzame Installatie

U heeft een Duurzame Installatie van Celsias in uw woning. Wij zorgen voor een goede werking van de installatie, via monitoring op afstand. We kijken of alles goed functioneert en doen jaarlijks onderhoud. Hierdoor heeft u dus gegarandeerd een goedwerkende installatie.

 

Op deze pagina leest u wat dit betekent en wat u van ons mag verwachten.

Wat u moet weten

over uw Duurzame Installatie

Uw installatie zorgt ervoor dat u beschikt over duurzame warmte, comfort en warm tapwater. Wij hebben voor u documentatie en informatie over uw installatie beschikbaar gesteld in het klantportaal.

 

Contract

Voor het gebruik van uw Duurzame Installatie is een contract afgesloten. Hiervoor krijgt u een goed werkend systeem wat energie opwekt. Mocht u vragen hebben over de installatie, dan kunt u altijd contact opnemen.

Vast bedrag

Voor het gebruik van uw Duurzame Installatie rekenen we een vast bedrag per maand.

Elektriciteitsrekening

Voor de levering van elektriciteit in uw woning sluit u zelf een overeenkomst af met een energieleverancier. Sommige woningen zijn ook nog voorzien van zonnepanelen. In dat geval zit de huurprijs voor de zonnepanelen bij het maandelijks bedrag inbegrepen en krijg u een bepaalde hoeveelheid stroom per jaar. (NB Wij melden de zonnepanelen aan bij de netbeheerder!)

Onderhoud & Service

Wij zorgen voor een goede werking van de uw installatie. Zo monitoren wij de installatie op afstand, kijken wij of alles goed functioneert en doen wij jaarlijks onderhoud.

Mijn Celsias

In dit klantportaal kunt u inloggen op uw persoonlijke account, waarin u meer informatie kunt vinden over uw systeem, onze dienstverlening en uw facturen in kunt zien.

 

Veel gestelde vragen

Meer weten? Zie hierĀ onze antwoorden over de verhuur van de installatie.