Duurzaam opgewekte energie

vraagt om duurzaam gebruik

Doordat uw woning goed is geïsoleerd, is het mogelijk om het verwarmingssysteem energiezuinig te laten werken. Dit vraagt van u een duurzaam gebruik.

 

Stap 1: Kies per seizoen een passende temperatuur.

Stap 2: Selecteer via de thermostaat een temperatuur waar u zich prettig bij voelt.

Stap 3: Laat de ingestelde temperatuur zo lang mogelijk en het liefst 24 uur per dag, op de ingestelde waarde staan. Waarom?
Omdat er een laagtemperatuur verwarmingssysteem geïnstalleerd is. U verbruikt zo min mogelijk energie als u deze temperatuur zo constant mogelijk houdt
.

 

Samen werken

aan een leefbare toekomst

Elke dag zijn we bij Celsias bezig met onze energietransitie. Dit doen we voor en met iedereen, die onze gezamenlijke toekomst een warm hart toedragen. Door het terug brengen van onze CO2-uitstoot, door het ontwerpen, installeren en onderhouden van energiezuinige installaties en het goed uitleggen hoe deze systemen gebruikt moeten worden, zorgen wij samen voor een leefbare toekomst.

 

Overheid en wetgeving verplichten woningcorporaties, ontwikkelende aannemers, projectontwikkelaars en gemeenten om energiezuinige installaties toe te passen. Wanneer u klant bent van Celsias gaan we een langdurige relatie met elkaar aan. Wij doen er alles aan om die relatie zo gezond en fijn mogelijk te houden, door er voor u te zijn wanneer de zaken even niet lopen zoals we zouden willen. Wij zijn er voor u, 24/7.