Duurzaam wonen

comfortabel leven

Jouw verhuurder of bouwer heeft voor Celsias gekozen als energieleverancier van jouw woning. We hebben daarvoor een duurzaam energiesysteem aangelegd. Dat betekent dat jouw warmte & verkoeling vanaf nu uit je directe omgeving komt. Vanuit de grond of de lucht. Met een comfortabel woonklimaat tot gevolg.

 

Welke techniek we gebruiken hangt helemaal af van de mogelijkheden bij jouw woning. Elke klant ontvangt van ons dan ook specifieke informatie over zijn/haar/diens energieoplossing. Daarbij bestaan er grofweg twee opties: je huurt een Duurzame Installatie van ons of je neemt energie van Celsias af. Op deze pagina leggen we je uit wat dit betekent.

De energie van Celsias:

warmte, verkoeling & warm tapwater

Als je in een huis woont waar Celsias duurzame energie levert of een Duurzame Installatie heeft geïnstalleerd, dan ontvang je sowieso altijd duurzame warmte. Deze warmte gebruik je om de ruimtes in je huis te  verwarmen. Daarnaast hebben sommige woningen ook warm tapwater en verkoeling. Of dat bij jou ook het geval is,  is afhankelijk van het aangelegde Duurzame Installatie. Meer informatie hierover vind je sowieso terug in je meterkast/installatieruimte. Ook kun je ons altijd bellen als je hier vragen over hebt.

Samen werken

aan een duurzame toekomst

Elke dag werken we bij Celsias aan een duurzamere toekomst. Dat doen we in opdracht van woningcorporaties, projectontwikkelaars en gemeenten. En samen met jou. Wanneer je klant bent van Celsias gaan we een langdurige relatie aan. Bij Celsias doen we er alles aan om die relatie zo gezond en fijn mogelijk te maken. Dat doen we door je elke dag te voorzien van de duurzame energie die jij nodig hebt. En door er voor je te zijn wanneer de zaken even niet lopen zoals we zouden willen. Wij zijn er voor je, 24/7.