Duurzaam wonen

comfortabel leven

Uw verhuurder of bouwer heeft voor Celsias gekozen als energieleverancier van uw woning. We hebben daarvoor een duurzaam energiesysteem aangelegd. Dat betekent dat uw warmte & verkoeling vanaf nu uit uw directe omgeving komt. Vanuit de grond of de lucht. Met een comfortabel woonklimaat tot gevolg.

 

Welke techniek we gebruiken hangt helemaal af van de mogelijkheden bij uw woning. Elke klant ontvangt van ons dan ook specifieke informatie over zijn/haar/diens energieoplossing. Daarbij bestaan er grofweg twee opties: u huurt een Duurzame Installatie van ons of u neemt energie van Celsias af. Op deze pagina leggen we u uit wat dit betekent.

De energie van Celsias:

warmte, verkoeling & warm tapwater

Als u in een huis woont waar Celsias duurzame energie levert of een Duurzame Installatie heeft geïnstalleerd, dan ontvangt u sowieso altijd duurzame warmte. Deze warmte gebruikt u om de ruimtes in uw huis te  verwarmen. Daarnaast hebben sommige woningen ook warm tapwater en verkoeling. Of dat bij u ook het geval is,  is afhankelijk van de aangelegde Duurzame Installatie. Meer informatie hierover vindt u sowieso terug in uw meterkast/installatieruimte. Ook kunt u ons altijd bellen als u hier vragen over hebt.

Samen werken

aan een duurzame toekomst

Elke dag werken we bij Celsias aan een duurzamere toekomst. Dat doen we in opdracht van woningcorporaties, projectontwikkelaars en gemeenten. En samen met u. Wanneer u klant bent van Celsias gaan we een langdurige relatie aan. Bij Celsias doen we er alles aan om die relatie zo gezond en fijn mogelijk te maken. Dat doen we door u elke dag te voorzien van de duurzame energie die u nodig heeft. En door er voor u te zijn wanneer de zaken even niet lopen zoals we zouden willen. Wij zijn er voor u, 24/7.