Terug

Mijn Celsias

direct en actuele inzage

Uw facturen

De in rekening gebrachte voorschotten zijn direct en online beschikbaar in uw Mijn Celsias-omgeving. U kunt op elk gewenst moment eenvoudig inloggen.

 

Uw verbruik

Het verbruik van Warmte en Warm Tapwater kunt u inzien op maandbasis en indien beschikbaar op jaarbasis. U kunt ook periodes met elkaar vergelijken. U kunt zien wat u per maand verbruikt, of een periode van verschillende maanden selecteren.

 

Geschat jaarverbruik

U kunt het geschat jaarverbruik van uw woning inzien door periode “jaar” te selecteren. In de heldere kleur wordt uw verbruik getoond, in de lichtere kleur wordt uw geschat jaarverbruik getoond. (Als u nog maar kort in de woning woont, is er nog geen voorspelling mogelijk. Als er verbruik is van meerdere maanden, of u heeft inmiddels een jaarrekening gehad, wordt het geschat jaarverbruik getoond.)

Het geschat jaarverbruik van uw woning kunt u berekenen met het tarief van het tarievenblad, de prijs per Gj. Het tarievenblad ontvangt u bij ondertekening van uw contract of bij de tariefsaanpassing. Ongeveer aan het einde van het jaar worden ook de geschatte kosten getoond. Daar volgt dan bericht over.

 

Mijn Celsias