Terug

Individuele of collectieve storing

het verschil

Consumenten genieten bescherming via de Warmtewet, onder toezicht van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). De ACM ziet toe op de levering van duurzame energie, in het geval van Celsias in Warmte en Warm Tapwater. Daarbij gaat het om zekerheid, continuïteit en kwaliteit van de energielevering.

 

Individuele storing – binnenhuisinstallatie

Dit zijn storingen in de binnenhuisinstallatie van de woning. Bijvoorbeeld door een defecte meter (elektra- en/of watermeter), de leidingen, één kraan of de vloerverwarming in één kamer. Dit zijn onderdelen die deel uitmaken van de binnenhuisinstallatie. Dat betekent dat het verhelpen van de storing valt onder de verantwoording van uw verhuurder. (Dit kunt u controleren via dit storingenschema.)

 

Collectieve storing – Celsias installatie

Wanneer het gaat om de onderbreking in de levering van de Warmte/Warm tapwater, dan is er sprake van een collectieve storing. Zowel bij u, als bij uw buren. Dat betekent dat Celsias de verantwoordelijkheid heeft en zijn uiterste best moet doen om de storing te analyseren en zo spoedig mogelijk te verhelpen.